Tarieven:

  • De uurprijs voor een intakegesprek of een consult bedraagt 115 euro, exclusief 21% BTW. Dit bedrag is gebaseerd op de NzA-tarieven en betreft een behandelgesprek van 45 minuten. In dit tarief is eveneens de voorbereidings- en uitwerkingstijd meegerekend.
  • Voor workshops of teambegeleiding zal een offerte op maat worden gemaakt, waarbij de inhoud samen met jou zal worden bepaald. De prijs is hierbij afhankelijk van o.a. de duur van de workshop, de locatie en de voorbereidingstijd. Deze diensten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar en zijn niet vrijgesteld van BTW.

Vergoedingen:

  • Indien er sprake is van een psychische stoornis (een DSM-5 diagnose), worden de gesprekken vergoed vanuit de basisverzekering. De zorgverzekeraar verrekent de kosten echter wel met het verplichte eigen risico, wat in 2022 is vastgesteld op 385 euro. In principe is de behandeling/begeleiding kortdurend van aard (5-12 sessies). Een verwijsbrief van de huisarts is voor deze vergoeding een vereiste. Zie hier met welke zorgverzekeraars ik een contract heb voor 2022.
  • Indien je een Nationale Topsport Polis hebt van het Zilveren Kruis worden er in 2022 maximaal 3 sessies vergoed (1 intakegesprek en 2 behandelsessies).

Annuleren van afspraken:

  • Indien je niet kan komen op de afspraak dien je je minimaal 24 uur van te voren af te melden. Dit dient te gebeuren via bellen of whatsapp.
  • Indien je te laat afbelt of niet komt op de afspraak dan wordt er een factuur gestuurd. Indien het een intakegesprek betreft dan zal er 100 euro gefactureerd worden en bij een behandelgesprek wordt er 60 euro bij jou in rekening gebracht.

Klik hier voor de betalingsvoorwaarden.